Uitvaartverzekering: wij regelen uw begrafenis

Iedereen denkt wel eens na over zijn eigen begrafenis of crematie en waarschijnlijk heeft u daar ook uw eigen ideeën over. Misschien wilt u uw eigen begrafenis plannen. Maar met de kosten van uw begrafenis wilt u uw nabestaanden liever niet lastig vallen. Sluit daarom in een uitvaartverzekering in Heusden-Zolder af bij Charon zakenkantoor.

Wij regelen alles

Na een overlijden moet er ook veel geregeld worden. Misschien is het daarom toch verstandig om nu al het één en ander te regelen. Ook moeten de nabestaanden binnen de enkele dagen een complete begrafenis of crematie organiseren. De gemiddelde kosten van een uitvaart bedragen snel tussen de 3.500 € en 15.000 € al dan niet zonder of met een grafsteen.

Een uitvaartverzekering regelt, verzorgt en betaalt de uitvaart. Zodat u tijd hebt voor uw verdriet en voor elkaar. U bepaalt zelf het kapitaal waarvoor u gedekt wilt worden. U betaalt hiervoor een éénmalige premie of een maandelijkse bijdrage, naargelang uw mogelijkheden.

Verschillende formules

Wij bieden u verschillende formules aan naargelang uw wensen en budget. Neem vandaag nog met ons contact voor meer info of vul het formulier hieronder in. Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk.

Contact opnemen

Als u graag nog wat meer informatie wilt over onze uitvaartverzekering, dan adviseren wij u om vandaag nog contact op te nemen met Charon zakenkantoor in Heusden-Zolder en wij helpen u meteen verder.

Back to Top